8 Mayıs 2010 Cumartesi

Voleybolda Finaldeyiz!

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak hem kadınlar hem erkekler voleybol takımlarında finale yükselmiş bulunmaktayız. Artık amaç her iki takımımızla da kupayı kaldırmak!..

Kaptanlığını yaptığım erkek voleybol takımımız bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada final maçını Sivil Havacılık Yüksek Okulu(SHYO) ile oynayacak. SHYO son 4 yılda 2 kez birincilik 2 kez ikincilik elde eden üniversitemizin en güçlü ekiplerinden birisi. İİBF yani biz ise son 4 yılda 1'er kez birinci ikinci ve üçüncü olduk. Şüphesiz ki 11 mayıs 2010 Salı günü saat 15.30'da oynanacak final maçında iki takımda sahip olduğu kupa sayılarını arttırmak için elinden geleni yapacak.

Finale gelene kadar ekibimiz Edebiyat Fakültesi ve Eskişehir Meslek Yüksek Okulunu 3-0, yarı finalde ise Turizim Otelcilik İşletmeciliği Yüksek Okulunu 3-2'lik skorlarla geçti.

Takımımızdaki 4 arkadaşımızın son senesi (bende dahil:) )ve biz fakültemize kupa hediye ederek veda etmek istiyoruz:)

İnanıyoruz ve başaracağız!... Yani inşallah:))))


3 yorum:

  1. tribünden destekleyeceğiz kardeşim ,) başaracaksınız inanıyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada şunu belirtmek istiyorum. Yapılan değişiklik sonrasında artık "Bayanlar Voleybol Takımı" yerine "Kadınlar Voleybol Takımı" tanımlaması kullanılmaktadır;)

    YanıtlaSil